Adverteren

Make-up dragen, welke stijl kies je?


Drogist 27 Feb 2021
Make-up dragen, welke stijl kies je?

Je kunt met make-up veel verschillende kanten op gaan. Hier kun je altijd in af blijven wisselen en dat maakt het dragen van make-up ontzettend leuk en interessant. Elke vrouw kan make-up dragen en vaak is het ook nog eens heel leuk om het aan te brengen bij jezelf. Je kunt jezelf veel zekerder voelen als je met make-up de deur uitgaat en dat is zeker niet verkeerd. Door make-up te dragen kun je ook weer een nieuwe kant van jezelf leren kennen. Kies een passende stijl van make-up en draag tinten die bij jouw gezicht en oogkleur passen. 

Make-up voor overdag

Overdag kun je make-up aanbrengen met bijvoorbeeld lichte kleuren. Lichte kleuren vallen overdag ook al goed op en als je niet graag met felle kleuren over straat gaat is een lichte make-up look heel geschikt. Met lichte kleuren kun je ook zeker iets moois creëren en dit hoeft alles behalve saai te zijn. Je kunt een lichte kleur oogschaduw aanbrengen en een bijpassend lippenstiftje. Om je gezicht wat te egaliseren kun je ervoor kiezen om een oogschaduw aan te brengen. Je kunt ook kiezen voor een wat feller kleurtje voor overdag. Kies bijvoorbeeld voor een roze tint of ga voor groen. Afhankelijk van jouw oogkleur kunnen deze tinten ontzettend mooi zijn om te verwerken in jouw oogschaduw. Kies een bijpassende lippenstift en kiest voor een zachte blush. 

Make-up voor ’s avonds

’s Avonds mag make-up wat meer aanwezig zijn. Ga je bijvoorbeeld naar een feestje? Dan is het vaak wat donker. Als het wat donker is zal je een make-up met lichte tinten niet zo goed zijn. Het is daardoor goed om in de avond een wat donkerdere make-up aan te brengen of juist te kiezen voor felle kleuren. ’s Avonds kun je dus zeker kiezen voor grijs of zwarte oogschaduw, maar ook kan een felle kleur roze of blauw heel mooi zijn. Je kunt voor ’s avonds dus ook weer allerlei kanten op gaan. 

Een geheel met je kleding

Heb je jezelf al aangekleed en moet je je make-up nog doen? Kijk dan goed naar de kledingstijl die je aanhebt en pas je make-up hier op aan. Je kunt ook kleuren die in je kleding voorkomen terug laten komen in je make-up. Heb je bijvoorbeeld een jurkje aan met roze tinten? Dan is het heel leuk om bijvoorbeeld roze oogschaduw aan te brengen en een roze blush. Zo maak je een mooi geheel van je make-up en je kleding. 

Tips voor huidverzorging
Tips 13 May 2021

Tips voor huidverzorging

Welk huisdier past bij jou?
Dieren 26 Mar 2021

Welk huisdier past bij jou?

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen