Adverteren

Lekkere cocktails om eenvoudig zelf te maken


Horeca 02 May 2021
Lekkere cocktails om eenvoudig zelf te maken

Zin in een overheerlijke frisse cocktail op een warme zomeravond? Dan is het ontzettend leuk om zelf je cocktail te maken. Het maken van een cocktail hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Vaak heb je met een paar simpele ingrediënten al een overheerlijke cocktail op tafel staan. Je kunt een cocktail precies maken zoals je zelf wilt en het is ook nog eens heel leuk om te doen. Welke cocktails je eenvoudig zelf kunt maken? Dat lees je hieronder! 

Mojito

De Mojito is misschien wel de meest bekende cocktail die er is. Het is een eenvoudige cocktail om te maken en de smaak is geweldig. Wie een frisse cocktail wilt maken mag zeker de Mojito niet vergeten. Deze cocktail wordt gemaakt met 50 ml witte rum, sap van 1 limoen, 1 theelepel fijne suiker of suikersiroop, ijsblokjes, bruiswater en verse munt. Om de cocktail helemaal af te maken kun je een schijfje limoen over de rand van het glas hangen.

Pornstar Martini

Wil je een cocktail maken met een zoete en fruitige smaak? Dan is de Pornstar Martini precies wat jij zoekt. Deze cocktail wordt gemaakt met 30 ml vanille vodka, 45 ml passievruchtensap, 5 ml limoensap en eiwit. Voor het maken van deze cocktail heb je enkel een shaker en een barmaatje nodig. Deze cocktail wordt uiteraard gedronken in een martiniglas. 

Tequila Sunrise

Valt een zoete cocktail met een iets van sterke tint bij jou altijd in de smaak? Sla dan zeker de Tequila Sunrise niet over. Het maken van deze cocktail kan met 50 ml tequila, 1,5 dl vers sinaasappelsap, een scheut grenadine siroop en ijsblokjes. Je kunt over de rand van het glas een schijfje sinaasappel hangen. 

Cosmopolitan

Een cocktail die een intense smaak heeft is de Cosmopolitan. Deze cocktail heeft een prachtige roze kleur en wordt geserveerd in een martiniglas. Je kunt deze cocktail maken met 37,5 ml vodka, 25 ml triple sec, 25 ml cranberrysap en 25 ml vers limoensap. Na het inschenken van de cocktail kun je over de rand van het glas een partje limoen leggen. Zo maak je het plaatje helemaal compleet. 

Pina Colada

Is kokos helemaal jouw ding? Maak dan zeker eens de Pina Colada cocktail. Je hebt voor deze cocktail 25 ml witte rum nodig, 50 ml dikke kokosmelk, 1 dl ananassap en gemalen ijs. Als versiering van de cocktail kun je een partje ananas over de rand van het glas hangen. Zet een leuk gekleurd rietje in het glas en drinken maar!

Tips voor huidverzorging
Tips 13 May 2021

Tips voor huidverzorging

Welk huisdier past bij jou?
Dieren 26 Mar 2021

Welk huisdier past bij jou?

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen