Adverteren

De voordelen van kunstgras


Tuin 21 Mar 2021
De voordelen van kunstgras

We dromen allemaal van een strakke groene tuin zonder onkruid die niet gevoelig is voor weersveranderingen. Als je een tuin hebt met echt gras zal je zien dat de kleur van het gras snel kan veranderen als het weer omslaat. Bij veel zon kan het gras bruin worden en je krijgt ongetwijfeld te maken met onkruid in je tuin. Het onderhouden van echt gras vergt veel tijd. Heb je geen tijd om je tuin goed te onderhouden of heb je geen groene vingers? Dan is kunstgras de oplossing. Kunstgras wordt steeds vaker gekozen, omdat het veel voordelen met zich meebrengt. We willen je graag vertellen waarom het leggen van kunstgras zo’n goed idee is.

Kunstgras is onderhoudsvrij

Je kent het wel. Het gras heb je net gemaaid en na een paar dagen zon is het alweer een flink stuk gegroeid en moet je eigenlijk weer gaan maaien. Vervolgens moet je weer onkruid verwijderen uit je gras, omdat dit anders alleen maar uitbreidt. Het onderhouden van echt gras vergt veel tijd. Kunstgras is daarentegen onderhoudsvrij. Heb je geen zin meer om je gras te onderhouden, heb je geen tijd ervoor of heb je gewoon echt geen groene vingers? Kies dan voor kunstgras. Kunstgras wordt aangelegd op een zandbodem en vergt geen onderhoud. Je zal kunstgras niet moeten maaien, onkruid kan niet ontstaan, bijzaaien is niet nodig, bemesten is niet nodig en het kunstgras hoeft ook niet besproeid te worden. Het is dus heel eenvoudig om kunstgras mooi te houden, want je hoeft hier niets voor te doen. Bovendien heb je op kunstgras vaak ook een aantal jaar garantie. 

Verschillende lengtes kunstgras

Zit je erover na te denken om kunstgras aan te schaffen? Dan kan dit in verschillende lengtes. Kies een lengte die je mooi vindt. Wil je het niet al te kort, maar ook niet al te lang? Dan kies je voor een middellengte. Je kiest zelf welke lengte je wilt en je kunt vervolgens genieten van een strakke tuin die geen onderhoud nodig heeft. Hoe korter de lengte van het kunstgras, hoe strakker het eruit zal komen te zien. 

Tips voor huidverzorging
Tips 13 May 2021

Tips voor huidverzorging

Welk huisdier past bij jou?
Dieren 26 Mar 2021

Welk huisdier past bij jou?

Artikel plaatsen?

Gemakkelijk uw artikel plaatsen op onze website? Dat kan direct en vandaag nog online!

Artikel plaatsen